STARTUPOVI

Spinit -Tehnološki park je inkubator koji će za poduzetnike početnike biti prva stepenica prema ostvarivanju poslovnih ciljeva, ali isto tako u Spinitu se nalaze renomirane strane i domaće tvrtke kao što su MyBestBrends, GDI, GlovoApp, Yuganta Sun i MS2 energo kao i uredi poduzetničkog akceleratora Integral Structures, Splitsko-Dalmatinske Županije i Turističko-ugostiteljske škole u Splitu.

NEKI OD STARTUPOVA U SPINITU

DotYourSpot

Razvoj modernih programski rješenja za ugostiteljstvo, digitalni QR cjenici, sustav rezervacije nove generacije i mobilne booking aplikacije

Napredniji alat za testiranje i razvoj LoRaWAN bežičnih mreža. Omogućava brzo i jednostavno testiranje, te analizu kvalitete bežičnih mreža kako bi se dobili što kvalitetniji IoT sustavi.

Glamos
get-work aplikacija

Web aplikaciju koja je posrednik između tražitelja i pružatelja usluga. Pružatelji usluga mogu lako ponuditi svoje usluge a tražitelji usluga na jednom mjestu mogu pronaći cijenu, recenzije, lokaciju, iskustvo i kontakt pružatelja usluga.

SaaS, cloud bazirana, interaktivna platforma za menadžment nautičkih klubova i organiziranje regata te inteligentni nadzor opreme i troškova.

integration-windward
Metabelly

Personalizirana prehrana temeljena na analizi crijeva (PPC) ima za cilj pomoći pri procesu mršavljenja direktnim utjecajem na nativnu mikrobiološku floru probavnog trakta.

Beach Finder funkcionira tako da s obzirom na trenutnu lokaciju prikazuje sve plaže u blizini. Može se koristiti u offline modu, što će uvelike pomoći pogotovo stranim gostima koji posjete našu obalu.

splitdrive

InfoSplitDrive

SplitDrive je Inovativni hardverski DRIVE IN koncept/modul koji pruža brz i fleksibilan pristup multimediji i entertainmentu 24/7. SplitDrive Tim zapravo razvija rijesenje “pametnog” parking mjesta koje se jednostavno instalira na postojeće parkirno mjesto uz tehnologiju modularnje gradnje u roku od jednog radnog dana.

Helm Order Monitor ili u prijevodu Monitor naredbi za kormilarenje, to je prvi uređaj predviđen za upotrebu na zapovjedničkim mostovima brodova koji koristi funkciju prepoznavanja govora te prema za to predviđenim pravilima i primljenim podacima s brodskih senzora kontrolira jesu li izdane naredbe za kormilarenje razumljive, potvrđene i pravilno izvršene.

volt-digatilizacija-spinit

Digitalizacija fakultetskog poslovanja u Hrvatskoj, koji se razvija uz ugovor o prijenosu znanja ili tehnologije s nekoliko sastavnica Sveučilišta u Splitu. Cilj je digitalizacija fakultetskog poslovanja te povezanost sa centralnim informatičkim sustavima visokih učilišta (ISVU, AAI@EduHr i ISSP).

3D modeliranje

Razvoj vlastitih proizvoda maloserijske proizvodnje autodijelova za kolekcionarske i trkaće automobile pod brendom Split Street Motorsports (SSM) te pružanje usluga 3D ispisa, 3D modeliranja i 3D skeniranja.

Smoke detector mounted on roof in house with red warning light. ideal for websites and magazines layouts

fireBlock

Inovativni automatski protupožarni sistem koji se sastoji od FireBlock senzora i aktivatora, koji prvim sekundama požar detektira i aktivira protupožarni uređaj.

Scroll to Top
Malcare WordPress Security