SADRŽAJI I USLUGE

UNIST TEHNOLOŠKI PARK

SPINIT inkubator za nove tehnologije podržava pokretanje i rast inovativnog poduzetništva kroz inkubacijske programe te novoosnovanim inovativnim poduzećima sličnog profila i interesa pruža resurse i profesionalne usluge potrebne za rast i razvoj.

Uredski prostori

Naši su uredi namjenjeni svim poduzetnicima, prvenstveno netom diplomiranim mladim poduzetnicima iR startupovima koji se nalaze na početku razvoja vlastite poslovne ideje ili pokretanja poslovanja ili su u procesu osnivanja obrta ili tvrtke (d.o.o. ili j.d.o.o.) a potrebna im je savjetodavna pomoć uz niske troškove poslovanja ali i onim poduzetnicima koji su se već pozicionirali na tržištu a žele novo moderno i stimulativno radno okruženje na atraktivnoj lokaciji sa dodatnim sadržajima.

Uredi su modularnog tipa, odnosno kapacitet svakog ureda je do 3 radna mjesta za pojedinačni najam stalnog korisnika – poduzetnika. Svi uredi su klimatizirani i pokriveni internet i telefonskom vezom te ih prate društvene i sanitarne prostorije, kuhinja, prostor za blagovanje i druženje te mini fitness soba.

Svi uredi su projektirani bez arhitektonskih barijera kako bi se osigurao pristup osobama sa invaliditetom a kompletna zgrada sadržava taktilne crte vođenja namijenjene usmjeravanju kretanja slijepih i slabovidnih osoba.

Također, svim našim stanarima / poduzetnicima, nudimo paket poslovne podrške po povlaštenim cijenama. 

Coworking Prostor

Ako trebate moderno i inspirativno mjesto za rad ali još niste spremni ili nemate potrebe za samostalnim uredom, naš coworking prostor je idealan odgovor na sve vaše poslovne potrebe!

Ovaj zajednički otvoreni poslovni prostor od preko 160m2, na izuzetno atraktivnoj lokaciji u centru grada,  mjesto je susreta ne samo kreativnih poduzetnika, startupova, freelancera i profesionalaca općenito, nego i ugodno mjesto za sklapanje prijateljstava i dijeljenje znanja i ideja koje nerijetko prerastaju u velike poslovne pothvate.

Coworking prostor koncipiran je u više različitih cjelina, otvorenog prostora i odvojenih ureda, koje odgovaraju vašim različitim poslovnim potrebama. Trudimo se prostor u potpunosti prilagoditi potrebama naših stanara, tako da su moguće različite varijante najma i radnog vremena, od kratkoročnog dnevnog ili tjednog najma radnog stola sa pripadajućim ormarima za pohranjivanje osobnih stvari do fiksnog ili fleksibilnog radnog vremena, uz mogućnost korištenja svih društvenih i sanitarnih prostorija, kuhinje, prostora za blagovanje i druženje te mini fitness sobe. Kompletan prostor je klimatiziran, pokriven brzom WI-FI internet konekcijom uz mogućnost korištenja fotokopirnog aparata, skenera i printera. Poštujući privatnost svakog našeg stanara osigurali smo i odvojene zone za telefoniranje, namjenjena za one razgovore koje želite da ostanu privatni.

Takođersvim našim korisnicima nudimo paket poslovne podrške po povlaštenim cijenama. 

Ured je projektiran bez arhitektonskih barijera  kako bi se nesmetano osigurao pristup osobama sa invaliditetom a kompletna zgrada sadržava taktilne crte vođenja namjenjene usmjeravanju kretanja slijepih i slabovidnih osoba.

Konferencijske Dvorane

Tri multifunkcionalne konferencijske dvorane unutar našeg poduzetničkog inkubatora su idealno rješenje bilo da organizirate konferenciju, prezentaciju, radionicu ili seminar ili vam jednostavno treba ugodan i elegantno uređen ambijent za privatne potrebe u blizini centra grada i svim najvažnijim sadržajima.

Naše dvorane raspolažu svom potrebnom audio vizualnom i tehničkom opremom (multimedijalni projektor uz odgovarajuće projekcijsko platno, interaktivni projektor i ploča, sustav za video konferenciju, kompletan sustav ozvučenja, brza WI-FI internet konekcija) te nudimo dodatnu organizacijsku i tehničku podršku na zahtjev.

Također, na zahtjev nudimo uslugu cateringa te uslugu dodatne dekoracije prostora ovisno o namjeni.

  • Velika konferencijska dvorana u prizemlju zgrade kapaciteta je do 150 sjedećih mjesta.  Prostor je klimatiziran,  sa dovoljnom količinom dnevnog svijetla, direktnim pristupom vanjskom parkiralištu te u potpunosti prilagođen pristupu osoba s invaliditetom. U neposrednoj blizini i na raspolaganju je lounge bar sa pripadajućom kuhinjom, spremište za stvari te sanitarne prostorije.
  • Srednja konferencijska sala u prizemlju zgrade kapaciteta je do 50 sjedećih mjesta a u neposrednoj blizini i na raspolaganju je lounge bar sa pripadajućom kuhinjom, spremište za stvari te sanitarne prostorije.
  • Mala konferencijska sala na nadgrađu zgrade kapaciteta je do 30 sjedećih mjesta te uz svu potrebnu tehničku i audio vizualnu opremu, ima izlaz na uređenu terasu sa prekrasnim pogledom na more te je pogodna za druženja na otvorenom i druga organizirana događanja

Hardware laboratorij

Hardware laboratorij Tehnološkog parka Sveučilišta u Splitu centralno je mjesto gdje će stanari inkubatora ali i drugi povremeni korisnici moći koristiti raznu naprednu računalnu i tehnološku opremu, kako bi razvijali i testirali nove aplikacije i  proizvode.

Svim korisnicima koji nisu upoznati sa rukovanjem navedenom tehnološkom opremom osigurati ćemo kratke edukacije i nadzor prilikom rada. Sukladno potrebama naših budućih stanara, postoji mogućnost dodatne nadogradnje opreme hardware labaratorija, sukladno interesu i razvoju.

Labaratorij je smješten u prizemlju zgrade, površine 30m2, kapaciteta do 8 radnih jedinica uz prostor za odlaganje stvari korisnika, klimatiziran i pokriven WI-FI konekcijom.

Akcelerator ured

Naš akcelerator ured unutar Poduzetničkog inkubatora pružati će vrijednu stručnu i pravnu pomoć sa ciljem akceleracije poduzetnika početnika te ubrzavanje rasta i razvoja inkubiranih poduzetnika.

Uslugu će moći koristiti naši stanari ali i po potrebi ostali zainteresirani kojima je potrebna navedena vrsta usluge.  

Organiziranjem brojnih radionica i događaja unutar inkubatora, ured akceleracije posebnu pažnju će se staviti na načine financiranja, kroz venture capital fondove, bespovratna sredstva, mreže poslovnih anđela i svjetske grupacije za financiranje rizičnih projekata.

I nakon samog procesa akceleracije, podupirati ćemo stručnim savjetima daljnji razvoj akceleriranih poduzetnika.

Svim našim stanarima – poduzetnicima, nudimo paket ove poslovne podrške po povlaštenim cijenama. 

uredski
147051048_5494483493902624_4202247504415784232_n-e1620150460182

Poduzetnički centar

Imaš odličnu ideju ali je nemaš s kim podijeliti, razvijati ili još ne znaš da li je pogodna na tržište? Na ta, i brojna druga pitanja u početnoj fazi razvoja odgovore ćete lako pronaći u našem Poduzetničkom centru Tehnološkog parka Sveučilišta u Splitu!

Kontinuirana stručna i pravna pomoć u početnoj fazi razvoja,  usluge edukacije i pomoći u realiziranju samog poduzetničkog pothvata, savjetovanje o poduzetničkom načinu poslovanja, pravno organiziranim oblicima poslovanja, pomoć u planiranju poslovnog procesa, računovodstvenim, financijskim i marketinškim savjetima, pomoć pri izradi kalkulacija i brojne druge usluge.

Glavni cilj našeg poduzetničkog centra je stvaranje i razvoj novih poduzetnika te pomoć u rješavanju brojnih poduzetničkih problema postojećih mladih poduzetnika.

Svim našim stanarima – poduzetnicima, nudimo paket ove poslovne podrške po povlaštenim cijenama. 

Često postavljana pitanja

Poslovne urede u SPINIT inkubatoru mogu koristit tvrtke -starupovi na području visokih tehnologija.

Poslovni ured su veličine 15m2 i namijenjeni su do 3 osobe. Svi uredi su modularnog tipa, te postoji mogućnost spajanja više ureda u jedan.

Mjesečni najam uredskog prostora iznosi 400 EURO, uvećano za pripadajući iznos PDV-a.

U cijenu najma uključeni su svi režijski troškovi, struja, voda, grijanje, hlađenje, telefon, internet, čišćenje.

U cijenu najma ulazi i korištenje sala za sastanke, velike i male konferencijske dvorane, čajne kuhinje te teretane.

Uredski prostor moguće je iznajmiti maksimalno do 3 godine.

Scroll to Top
Malcare WordPress Security