O NAMA

UNIST TEHNOLOŠKI PARK

UNIST TEHNOLOŠKI PARK d.o.o. tvrtka je osnovana od strane SVEUČILIŠTA U SPLITU s ciljem razvoja i vođenja poduzetničke infrastrukture te podrške diplomantima sveučilišta i drugim entuzijastima u samostalnom pokretanju svojih poduzetničkih ideja u području visokih tehnologija pri čemu je naglašena misija da što veći broj diplomanata Sveučilišta u Splitu postanu kreatori svoje budućnosti kroz vlastite poduzetničke pothvate, što uključuje i mentorsku te financijsku podršku.

Predmet poslovanja također obuhvaća pomoć i podršku poduzetnicima u ranoj fazi razvoja poduzetničkih projekata i poduzeća te njihov brz i održiv razvoj, pružanje podrške uspješnom razvoju poduzetništva kroz različite poslovne usluge i korištenje resursa uključujući poslovne (radne) prostore po povoljnijim uvjetima za poduzetnike početnike, podršku pokretanju i razvoju inovativnog poduzetništva kroz inkubacijske i akceleracijske programe te omogućavanje korištenja resursa i profesionalnih usluga potrebnih za rast i razvoj novoosnovanim inovativnim poslovnim subjektima, operativno provođenje mjera za razvoj i poticanje poduzetništva na području Splita, Splitsko-dalmatinske županije i šire regije, kao središta stručne i edukativne pomoći poduzetnicima radi razvoja poduzetništva te pripremanje i osiguravanje poduzetničke infrastrukture.

Uredski Prostori

Naši su uredi namjenjeni svim mladim poduzetnicima, kreativcima, tvrtkama i individualcima. Kapacitet svakog je do 3 radna mjesta i svi su klimatizirani, pokriveni brzom internet i telefonskom vezom te ih prate zanimljive društvene prostorije, kuhinja, prostor za blagovanje i druženje te mini fitness soba.

Coworking Prostor

Zajednički otvoreni poslovni prostor od preko 160m2, na atraktivnoj lokaciji u centru grada, mjesto je susreta, ne samo kreativaca, startupova, freelancera i profesionalaca općenito, nego i ugodno i vrhunski opremljeno mjesto za sklapanje prijateljstava, dijeljenje znanja, pozitivne energije i ideja koje nerijetko prerastaju u nove poslovne prilike!

Konferencijske Dvorane

Tri multifunkcionalne konferencijske dvorane unutar Inkubatora najbolji su odgovor za sve vrste konferencija, prezentacija ili radionica. Raspolažu svom potrebnom audio vizualnom i tehničkom opremom a na upit nudimo dodatnu organizacijsku i tehničku podršku.

Scroll to Top
Malcare WordPress Security