Godišnja konferencija Razvoj poduzetničkog inkubatora za visoke tehnologije Sveučilišta u Splitu

Godišnja konferencija Razvoj poduzetničkog inkubatora za visoke tehnologije Sveučilišta u Splitu održana je 14. prosinca u Spinit Inkubatoru za visoke tehnologije Tehnološkog parka u Splitu. Direktor Tehnološkog parka u Splitu prof. dr. sc Sven Gotovac pozdravio je sve prisutne na konferenciji, te održao prezentaciju cjelokupnog projekta s posebnim fokusom na trenutke od useljenja “stanara” u Tehnološki park.

Rektor Ljutić se osvrnuo na popunjenost kapaciteta koja je unatoč projekcijama premašila sva očekivanja i sada je Tehnološki park već na 100% popunjenosti, dok Župan Blaženko Boban komentirao je kako sa Spinit-om Splitsko-dalmatinska županija surađuje na najvećoj mogućoj razni te se zahvalio rektoru Ljutiću i direktoru Tehnološkog parka prof. dr. sc. Svenu Gotovcu.

U ime gradonačelnika grada Splita Goran Batinić naglasio je da Tehnološki park ne treba promatrati isključivo kao poslovnu infrastrukturu već i kao ekosustav koji iz sebe generira razne aktivnosti. Gradu Splitu je projekt Tehnološkog parka iznimno zanimljiv jer se na njega veže projekt Tehnološkog centra na Dračevcu o kojem se puno radilo u tišini, a čija bi izgradnja trebala krenuti u proljeće 2022.

Scroll to Top
Malcare WordPress Security