2. CRO LinkedIn MeetUP Split

Drugi Linkedin MeetUp održat će se u Splitu, u zgradi Spinit – poduzetnički inkubator (Spinut), 31.svibnja od 18.30 – 20.30 sati kao nastavak inicijative mladih  iz Zagreba da se virtualna poznanstva pretoče u realne i konstruktivne susrete.

Naslov MeetUp-a je ‘Komunikacijom i umrežavanjem različitih djelatnosti do novih poslovnih vrijednosti’. U fokusu ovog 2. splitskog, a 15. hrvatskog događanja je umrežavanje ljudi iz različitih djelatnosti s ciljem ostvarivanja  poslovne suradnje i  partnerstva, a s tim i  nove poslovne vrijednosti za svakog pojedinog člana.

Na MeetUp-u će sudjelovati trojica panelista, Helena BudišaPeter Hopwood i Ian Paligorić, svi vrsni poslovni stručnjaci u svojim branšama koji će govoriti o benefitima umrežavanja i ostvarivanju poslovnih mogućnosti na Linkedinu.

Helena Budiša je poduzetnica te inspirativna ambasadorica ženskog poduzetništva. Po zanimanju je ovlaštena revizorica, a već 27 godina, vlasnica  i suvlasnica nekoliko firmi koje se bave računovodstvo, revizijom, poreznim savjetovanjem i EU fondovima. ‘Na umrežavanje sam pazila od samih poslovnih početaka. Otvorenost prema jednom dobivenom  e-mail iz 2007. umrežilo me s međunarodnom organizacijom UHY International. Članstvo u toj svjetskoj organizaciji  otvorilo mi je nove prilike i vidike. Dobila sam kolege iz cijelog svijeta te suradnjom i razmjenom znanja proširila svoje poslovanje i podigla ga na visoku razinu’.

Ian Paligorić je mladi marketing stručnjak. Iako tek na početku svog poslovnog putovanja iza sebe već ima svjetsko iskustvo. Na povratku u domovinu počinje volontirati u DUMP – Udrugu mladih programera Split gdje svoja znanja i iskustva dijeli s članovima lokalne zajednice s ciljem da joj da novu vrijednost, a mladima polet. Linkedin kao alat sam upoznao vrlo rano još za vrijeme studentskih dana. Na panelu ću nastojati objasniti zašto je umrežavanja za mlade važnije negoli ikad prije’.

Peter Hopwood je komunikacijski stručnjak i trener. Njegovi nastupi i savjeti se širom svijeta s oduševljenjem prihvaćaju jer od njega se uči kako uspješno komunicirati, prezentirati, ispričati priču, pripremiti se i održati javni nastup. On je umjetnik govorništva i virtuoz na riječima, a svoje savjete rado dijeli i putem Linkedina za kojeg kaže da je odličan alat za širenje poslovnih mogućnosti ako se njime zna upravljati i doprijeti do ciljane publike.

Govorit će se i o izgradnji osobnog branda, a otkrit će se još trikova i dati mnogo savjeta za bolju vidljivost i umrežavanje na Linkedinu za što će se potruditi moderatorica događanja Elizabeta Ćormehić. Na kraju izlaganja nastavit će se s druženjem i umrežavanjem učesnika MeetUp-a. MeetUp organiziraju Marija Pražen, Tonkica Grubišić i Anita Palada, aktivne članice LinkedIn zajednice sa splitskog područja

.

Scroll to Top
Malcare WordPress Security